• On sale!
  • -50%

ASICS SKY ELITE FF L.E W

€150.00
€75.00 -50%
Color
  • Blue
Shoes Size
Quantity
Product available with different options

 

Terms and condition

 

Delivery conditions

La sabatilla de voleibol model SKY ELITE ™ FF ret homenatge a la propera celebració a Tòquio, mentre commemora l'esperit de l'herència ASICS i les nostres arrels japoneses. La variació Retro Tòquio de la sabatilla de voleibol ASICS presenta una combinació de colors d'edició limitada, a el temps que promou una gambada receptiva i una àmplia amortiment. Dissenyat per pistes d'interior, aquest sabata incorpora la nostra tecnologia FLYTEFOAM ™ a la entresola per més comoditat i un rebot receptiu. La tecnologia FLUIDRIDE ™ a la entresola crea transicions més suaus entre els passos que estratègicament ajuden a iniciar l'amortiment on més es necessita. Fet per combatre la pronació extrema, aquest sabata es combina amb la nostra tecnologia TRUSSTIC SYSTEM ™, mentre que la nostra amortiment basada en la tecnologia GEL ™ al taló atenua l'impacte que es produeix per moviments abruptes i aterratges. Promovent una gambada receptiva que genera comoditat duradora en superfícies interiors, la sabatilla de voleibol model SKY ELITE ™ FF ajuda a generar una major estabilitat que permet als jugadors de voleibol realitzar el tret mortal amb confiança.

Edició RETRO TOKYO Ample estàndard Califòrnia duradora entresola FLUIDRIDE ™ Sola N.C. RUBBER ™ Plantilla de malla Plantilla removible Ortholite ™ Tecnologia TRUSSTIC SYSTEM ™ Tecnologia Rearfoot GEL ™
1052A032 - 400

Specific References

New product

16 other products in the same category:

SALMING VIPER 5 LIMA

€149.96 -40% €89.98
Sabatilles Handbol - Home

Ràpida, àgil i excel·lent estabilitat. Això és el que representa la Salming Viper 5. L'última (5a) generació de Salming Viper té una part superior completament nova, la ViperSKIN ™. Aquesta construcció sintètica i lleugera ofereix als seus peus suport i estabilitat addicionals.

special ofers for subscribers

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.