• On sale!
  • -50%
SALMING KOBRA 2 SHOE WOMEN AW 19
SALMING KOBRA 2 SHOE WOMEN AW 19
SALMING KOBRA 2 SHOE WOMEN AW 19

SALMING KOBRA 2 SHOE WOMEN AW 19

€155.00
€77.50 -50%
Color
  • White
Shoes Size
Quantity
Last items in stock

 

Terms and condition

 

Delivery conditions

La Salming Kobra 2 és una sabatilla per ritmes alts, una única combinació de lleugeresa, amortiment i estabilitat que s'ha convertit al moment en la favorita entre els nostres atletes. La segona generació presenta la nova mitja sola Recoil ERF (Energy Return Foam - Escuma de Retorn d'Energia), que és un material amortidor superlleuger que proporciona un major efecte de rebot d'energia. A la zona d'impacte del taló hem substituït el compost Recoil R pel nou SoftFOAM que ha demostrat proporcionar amortiment un 70% superior que la mitja sola estàndard de goma EVA. El 'upper' s'ha millorat amb zones reforçades més lleugeres i primes. Combinades, totes aquestes millores t'ajudaran a maximitzar el teu rendiment.

1239081-0701

Specific References

New product

16 other products in the same category:

KEMPA ATTACK 2.0 JR

€54.95
Reixeta superior transpirable i lleugera per a una millor ventilació
    Contrafort intern al taló per a més estabilitat.
    Amortiment EVA per a una comoditat agradable.
    Sola exterior de goma que no deixa marques, per a un ús òptim en

interior

MIZUNO WAVE LIGHTNING Z6 AW 20

€155.00 -40% €93.00
Supera els teus límits amb aquesta sabatilla lleugera i versàtil dissenyada per oferir un ajustament còmode, un bon amortiment i gran flexibilitat. Amb una nova placa Wave Plate que s'estén fins l'avantpeu, la Wave Lightning Z6 també proporciona una potència explosiva i una acceleració increïble per enfrontar-te al teu oponent.

HUMMEL ELITE GRIP

€44.95


Esteu buscant un handbol amb assistència addicional? L’handbol HMLELITE GRIP té una superfície exterior enganxosa que us ajuda a mantenir la pilota durant l’entrenament o durant un partit. Els chevrons de tot hummel® també proporcionen una superfície amb textura. La bufeta de làtex i la vàlvula de trampa d’aire asseguren una retenció d’aire més llarga.

special ofers for subscribers

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.